Mitä söisi iltapalaksi? 6 terveellistä iltapalaideaa -
älä mene nukkumaan nälkäisenä

Iltapalan nauttiminen ennen nukkumaanmenoa on terveellinen tapa, joka auttaa ehkäisemään yön aikana iskevää nälkää. Iltapala edistää myös unen saamista, sillä nälkä voi hankaloittaa nukahtamista. Liian raskas iltapala juuri ennen yöunia voi kuitenkin myös haitata unta. Iltapalareseptiemme avulla kevyt mutta ravitseva iltapala valmistuu helposti.

Paulúns iltapalareseptit

Iltapalaksi sopivat hyvin erilaiset puurot ja smoothiet, joiden kuitupitoisuutta on kätevä lisätä myslillä tai granolallaPerinteisten iltapalojen lisäksi löydät monipuolisista resepteistämme ohjeen omena-granolapaistokseen ja herkullisiin jogurtti-granolapaloihin, joilla saat mukavaa vaihtelua iltapaloihin.

Uunipuuro

Paistettu mustikkapuuro valmistuu helposti uunissa, ja mikä parasta, maistuu aivan mustikkapiirakalta! Uunivuoassa valmistettavasta puurosta riittää iltapalaa isommallekin porukalle, tai osan annoksesta voi nauttia seuraavana aamuna jogurtin kanssa.

Kaurahiutaleiden sijaan paistetun puuron pohjana toimii kuitupitoinen Paulúns Mustikka ja Sitruuna granola.

Punainen marjasmoothie

Smoothie on nopea ja kevyt vaihtoehto iltapalalle. Punainen marjasmoothie valmistuu runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävistä marjoista sekä vatsalle hyvää tekevästä banaanista.

Maistuvan smoothien viimeistelee marjaisa Paulúns Mansikka ja Vadelma supermysli, joka tuo smoothieen lisää rakennetta, makua ja kuitua.

Omena-granolapaistos

Lämmin omenapaistos granolalla on helppo ja nopea iltapala, johon tarvitset vain kolme ainesosaa: vihreitä omenoita, kanelia ja täysjyväpitoista Paulúns Kaneli, Manteli ja Omena granolaa. Granolasta makua saava paistos ei kaipaa lisättyä sokeria, ja annos sopii siksi hyvin nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa. 

Jos haluat annokseen vaihtelua, voit nauttia omena-granolapaistoksen esimerkiksi proteiinipitoisen kreikkalaisen jogurtin kera.

Vegaaninen tuorepuuro

Maistuva vegaaninen tuorepuuro valmistuu jääkaappiin odottamaan jo edellisenä iltana. Kauramaidosta ja Paulúns Pehmeästä Myslistä valmistuvan tuorepuuron päällä maistuu sopivan kirpeä omenasalsa, jota voi nauttia seuraavanakin päivänä vaikkapa maustamattoman jogurtin päällä.

Vinkki: Puuron päälle lisukkeeksi sopii myös itse tehty pähkinävoi.

Paulúns smoothieannos Supermyslillä

Paksumpi rakenne tekee mango-smoothiebowlista hieman perinteisempää smoothieta ruokaisamman iltapalan. Raikkaan hedelmäinen annos saa runsaasti makua kanelista, kurkumasta ja tuoreesta inkivääristä. 

Smoothiebowlin päällä maistuu luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävä Paulúns Mustikka ja Vanilja mysli, sekä mango, vadelma ja kookoshiutaleet.

Jogurttigranolapalat

Kreikkalainen jogurtti, marjat ja granola ovat tuttuja iltapala-aineksia, joista voi valmistaa terveellistä naposteltavaa jogurtti-granolapalojen muodossa. Iltapalaherkku valmistuu pakastimessa muutamassa tunnissa, ja sopii nautittavaksi sellaisenaan sekä esimerkiksi puuron tai smoothiebowlin päällisenä.

Valmista Paulúns Kaakao ja Vadelma granolasta jogurtti-granolapaloja kerralla isompi määrä pakkaseen!

Myslit ja granolat osana iltapalaa

Raikas granola maistuu iltapalalla jogurtin ja hedelmien kanssa. Rautaa, sinkkiä ja kuparia sisältävä appelsiini-mango-passion granola tukee lisäksi vastutuskykyä.

Kaurapohjaisesta granolasta valmistuu terveellinen gluteeniton iltapala. Tuotteen makeus on peräisin mustikasta ja raparperista, täysin ilman lisäaineita.

Paleo siemenmysli sisältää 79 % siemeniä ja pähkinöitä, jonka ansiosta tuote on mainio proteiinin lähde. Nauti iltapalalla ripoteltuna puuron tai smoothien päälle.

Helpot välipala-
reseptit

Lounaan ja päivällisen välissä nautittu välipala auttaa pitämään nälän loitolla ja ruokarytmin tasaisena. Paulúns välipalaideoista löydät viisi herkullista reseptiä, joiden avulla välipala valmistuu helposti.

Granola-välipalapatukka
Shopping Cart