PAULÚNS TERVEYSRAATI

Kun sanomme: “Syö hyvin – voi hyvin”, me todella tarkoitamme sitä! Luomme tuotteita, jotka ovat täynnä makua sekä terveellistä hyvää, jotta sinä voisit voida hyvin. Emme koskaan tyydy yksinkertaisimpaan ratkaisuun kehitellessämme uusia tuotteita. Valitsemme tuotteisiimme puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat ravintoarvoiltaan laadukkaita mutta myös maistuvat hyviltä. Usein meidän täytyykin tehdä asioita täysin uudella tavalla, ajatella eri tavalla kuin ennen sekä haastaa niin itseämme kuin markkinoitakin, saadaksemme mahdollisimman paljon sekä hyviä ravitsemuksellisia ominaisuuksia että makua jokaiseen uuteen tuotteeseen.

Tämän kaiken takaamiseksi tarvitaan paljon asiantuntemusta ja siksi on perustettu Paulúns Terveysraati (ruots. Hälsoråd). Terveysraati koostuu ravitsemusterapeuteista, gastronomian ammattilaisista sekä tuotekehittäjistä. Olemme tuoneet yhteen vankan ammattitaidon omaavia asiantuntijoita Pohjoismaiden suurimmista ruoka-alan yrityksistä. Terveysraadin jäsenillä on kaikilla yksi yhteinen tavoite: luoda oikeasti terveellisiä tuotteita.

Työskentelytapamme takaa tuotteidemme hyvän laadun

Mustikka-sitruunacrumble

Paulúns Terveysraati on sisäinen kehitystiimimme, joka varmistaa, että Paulúns-tuotemerkin tuotteet ovat mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia. Terveysraadin työn tukena ovat tiukat ohjeistukset tuotteiden ravitsemuksellisille koostumuksille. Tämän vuoksi voimmekin olla varmoja siitä, että valmistamamme tuotteet ovat terveellisiä, mutta maistuvat silti erittäin hyviltä. Terveellisyys ja hyvä maku ovat molemmat ominaisuuksia, joista emme halua koskaan tinkiä. Meille ne ovat yhtä tärkeitä.

Paulúns Terveysraati asettaa jokaiselle tuotekategorialle, jossa Paulúns-tuotteita on, tiukat kriteerit ja tekee tietoisia valintoja voidakseen tarjota tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja terveydellesi. Valitsemme tuotteisiimme raaka-aineita, jotka muodostavat optimaalisen tasapainon proteiinien, hitaiden hiilihydraattien sekä hyvien rasvojen välille. Ravitsemusterapeuttien sekä gastronomian ammattilaisten tiimi takaa sen, että sekä tuotteen ravitsemukselliset ominaisuudet että maku osuvat kohdalleen.

Erilaisia smoothieita

Uusien tuotteiden taustalla vahva tuki tutkimuksesta

Paulúns on innovaatiolähtöinen tuotemerkki. Pyrimme jatkuvasti haastamaan niin itseämme kuin markkinoitakin luomaan parhaita mahdollisia vaihtoehtoja sinulle. Kysymme usein itseltämme:

“Kuinka voisimme saada lisää ravitsemuksellisia ominaisuuksia tuotteisiimme?”

Kokeilemme mielellämme uusia, innovatiivisia raaka-aineita sekä uusia tapoja ja mahdollisuuksia kehittää markkinoilla olevaa tuotevalikoimaa.

Mies aamupalalla
Smoothiepakkaus ja raaka-aineet

Ideasta tuotteeksi

Ennen kuin siirrymme Paulúns-tuotemerkin kanssa uuteen tuotekategoriaan tai otamme käyttöön jonkin uuden “trendikkään” raaka-aineen, toteutamme tuotekehityksemme pohjaksi perusteellisen tutkimuksen  ja erilaisia analyysejä aiheesta. Paulúns-tuotteiden tuotekehitys on monimutkainen prosessi, joka sisältää mm. lukuisia makutestejä ja voi siis viedä hieman aikaa, ennen kuin löydät valmiin tuotteen kauppasi hyllystä.

Ennen uuden tuotteen kehitystyötä tai ennen uuden raaka-aineen käyttöönottoa, Paulúns Terveysraati miettii monenlaisia kysymyksiä kuten: Millainen ravintosisältö raaka-aineella on? Millaisia vaikutuksia tällä on kehoomme? Mikä on optimaalinen annoskoko halutun lopputuloksen saavuttamiseksi? Mitä muuta tarvitsemme tämän raaka-aineen lisäksi ottaaksemme sen käyttöön jossakin uudessa tuotteessa?

Turvaudumme tarvittaessa ulkopuolisiin asiantuntijoihin, jotta käytössämme on paras mahdollinen tietotaito. Emme anna tämän kuitenkaan häiritä meitä, päinvastoin!

Sekä maultaan että ravitsemuksellisilta ominaisuuksiltaan hyvän tuotteen kehittelystä syntyy myös kustannuksia

Paulúns Terveysraati asettaa tuotekehityksellemme tiukat raamit, joiden sisällä toimia. Ja ollaksemme ihan rehellisiä, tämä tekee tuotekehityksestämme myös erittäin vaikeaa. Tämä ei kuitenkaan pysäytä meitä, päinvastoin! Juuri näiden raamien ja suuntaviivojen vuoksi emme tee tuotekehityksessämme kompromisseja, emmekä mene sieltä mistä aita on matalin. Ja sen vuoksi Paulúns-tuotteilla on niin hyvä laatu, ne ovat terveellisiä ja maistuvat hyviltä. Ilman tyhjiä kaloreita. Jokainen tuotekehitysprosessin aikana tehty päätös on tarkkaan harkittu ja jokainen raaka-aine on huolellisesti valittu.

Granolaa ja pensasmustikoita

Tutustu tuotteisiimme

Jokainen Paulúns-tuote on huolellisesti kehitelty tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Tutustu Paulúns-tuotteisiin ja löydä oma suosikkituotteesi aamu-, väli-, tai iltapalaksi.

Shopping Cart