Mitä söisin välipalaksi? 5 välipalaideaa
– nauti hyvä ja herkullinen välipala

Välipala on tärkeä osa päivän aterioita, sillä se auttaa ylläpitämään energiatasoja ja pitämään verensokerin tasaisena. Pienen purtavan nauttiminen lounaan ja päivällisen välissä tarjoaa myös hyvän tilaisuuden tauolle ja omasta jaksamisesta huolehtimiselle. Paulúns välipalareseptien avulla syöt hyvin, eikä nälkä pääse yllättämään kesken päivän.

Paulúns välipalareseptit

Välipalaresepteillämme valmistat helposti terveelliset ja ravitsevat välipalat. Hyödynnä Paulúns-tuotteita erilaisissa smoothieissa ja bowleissa, tai valmista granolasta herkullisia välipalapatukoita- ja keksejä. Täysjyväpitoiset myslit ja granolat ovat helppo tapa lisätä annoksen kuitupitoisuutta ja täyttävyyttä.

Paulúns pikakeksit mikrossa

Terveelliset pikakeksit valmistuvat käden käänteessä ja sopivat hyvin välipalaksi. Helpot keksit maistuvat myös jogurtin tai tuoreiden marjojen kera.

Tarvitset valmistukseen vain banaania, rypsiöljyä ja haluamaasi Paulúns granolaa tai mysliä. Esimerkiksi luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävä Mustikka ja Vanilja mysli tuo välipalakekseihin sopivasti makua ja hyviä ravintoarvoja.

Paulúns mysliä, jogurttia ja paistettua omenaa

Omenapiirakalta maistuva jogurttiannos on herkullinen välipala, jossa proteiinipitoisena pohjana toimivat kreikkalainen jogurtti ja Paulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli.

Myslin, jogurtin ja omenoiden lisäksi tarvitset reseptiin vain mausteita, kuten kanelia ja kardemummaa, sekä saksanpähkinöitä ja maapähkinävoita annoksen päälle.

Välipalapatukat

Välipalapatukka on helppo ottaa mukaan evääksi esimerkiksi työpaikalle. Raikkaat granolapatukat saavat makua kaurapohjaisesta Appelsiini-mango-passiohedelmä granolasta, joka sisältää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistävää rautaa, sinkkiä ja kuparia.

Välipala valmistuu käden käänteessä vain neljästä ainesosasta: granolasta, kaurahiutaleista, kookosöljystä ja kananmunista.

Kerrosvälipalat

Kerrosvälipala näyttää ja maistuu hyvältä, sekä valmistuu helposti ja nopeasti. Raikas välipala sopii niin tarjoiltavaksi kuin omaan taukohemmotteluun.  

Annos valmistuu tuorepuurosta, marjasmoothiesta ja Paulúns Kaakao ja Vadelma granolasta. Voit valmistaa tuorepuuron valmiiksi jo edellisenä iltana, jotta puuro ehtii tekeytyä ja välipala on nopeampi valmistaa.  

Vihreä nice cream

Nice creamiksi kutsutaan jäisistä banaaneista valmistettua kasvipohjaista jäätelöä. Vihreä nice cream saa värinsä pinaatista, matchajauheesta ja mintusta.

Koristele terveellinen jäätelöannos Paulúns Pehmeällä myslillä, mintulla ja hedelmillä, niin maukas ja ihanan viilentävä välipala on valmis!

Myslit ja granolat välipaloihin

Laadukkaista raaka-aineista koostetut Paulúns tuotteet sopivat osaksi tasapainoista arkea, ja maistuvat hyvin esimerkiksi välipaloissa.

Muromysli täynnä rapeaa granolaa, siemeniä, hasselpähkinää ja taatelia. Granola sisältää luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja ja on siksi terveellinen vaihtoehto.  

Rapean myslin pääraaka-aineena on kaurahiutaleet. Marjaisassa myslissä on lisänä hibiskusuutetta, ja mysli saa makeutensa herkullisista mansikan ja vadelman paloista. 

Kanelilla maustettu runsaskuituinen muromysli sisältää täysjyväviljan lisäksi siemeniä, mantelia ja omenaa. Kuitu hidastaa verensokerin kohoamista aterian jälkeen.

Terveelliset aamupala-
ideat

Tasapainoinen aamupala aloittaa päivän hyvin ja auttaa jaksamaan. Paulúns aamupalavinkeistä löydät maittavat aamiaisreseptit niin kiireisiin kuin rauhallisempiinkin aamuihin.  

Paúluns granola-annos
Shopping Cart