Raaka-aineet

Paulúns-tuotteet tehdään laadukkaista ja hyvänmakuisista raaka-aineista huolella sinua varten. Ainesosat on koostettu sopimaan erilaisiin makumieltymyksiin ja takaamaan hyvä ravintosisältö, raaka-aineina on hyödynnetty luonnon omia superfoodeja. Täältä löydät lisätietoa tuotteiden ainesosista. Kuten sanottua, terveellisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tämän lisäksi sen pitää meidän mielestämme maistua hyvältä!

Paulúns-tuotteissa käytetään täysjyväviljoja niiden positiivisten terveysvaikutusten vuoksi. Täysjyväviljasta saa kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Täysjyväviljassa on noin 80 % enemmän kuitua kuin valkoisissa jauhoissa, ja sen terveysvaikutukset on osoitettu lukuisissa tutkimuksissa.

Terveelliset marjat tuovat Paulúns-tuotteisiin makua ja väriä! Marjat sisältävät luontaisesti runsaasti vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita ja ovat myös hyviä ravintokuidun lähteitä.

Hedelmät tuovat eksoottista makua Paulúnsin tuotteisiin. Ja onpahan tuotteisiin eksynyt yhtä vihannestakin – arvaatko mitä?

Pähkinät ovat itseasiassa hedelmiä, joiden sisältä löytyy niiden syötävä osa. Pähkinöiden syömisellä on tutkitusti paljon hyviä vaikutuksia liittyen terveyteen ja käyttämällä Paulúns-tuotteita saat helposti lisättyä pähkinöitä ruokavalioosi.

Energiapitoiset siemenet sisältävät rasvahappoja, kuituja, proteiinia ja vitamiineja. Ne tuovat myös Paulúns-tuotteisiin ripauksen rapeutta!

Makua tuotteisiin tuo erilaisten raaka-aineiden lisäksi myös mausteet.

Shopping Cart