Paulúns haluaa tehdä ilmastoystävällisen tuotteen valinnasta helpompaa!

Paulúns haluaa kannustaa kuluttajia noudattamaan terveellisiä elämäntapoja. Tarjoamme terveellisen elämän tueksi tuotteita, joiden tavoitteena on aina paras mahdollinen ravintosisältö, ilman lisäaineita. Haluamme tehdä terveellisten valintojen tekemisestä helpompaa pitkin päivää ja valikoimastamme löytyykin erilaisia myslejä ja granoloita, jotka soveltuvat niin aamu-, väli- kuin iltapalaksikin. Katso myös mitä kaikkea voitkaan kokata Paulúnsin kanssa.

Paulúns tekee yhteistyötä kierrätyssovellus Bowerin kanssa

Haluamme kannustaa kaikkia kierrättämään pakkauksiamme ja siksi olemme aloittaneet yhteistyön Bowerkierrätyssovelluksen kanssa. 

Bower-kierrätyssovellus
Sydänmerkki

Sydänmerkki-tuotteet

Paulúns-tuotevalikoimasta löydät Sydänmerkillä varustettuja tuotteita. Katso täältä kaikki Paulúns-tuotteet, joille on jo myönnetty Sydänmerkki.

Sydänmerkki myönnetään tuotteelle, joka on tuotekategoriassaan terveellisempi vaihtoehto, sisältäen esimerkiksi vähemmän suolaa ja ainoastaan hyviä rasvoja. Voit lukea lisää Sydänmerkistä täältä.

Pieni ilmastojälki

Me Paulúnsilla haluamme, että vastuullisten ja ilmastoystävällisten valintojen tekeminen olisi mahdollisimman helppoa. Sen vuoksi olemme selvittäneet, millaisen ilmastojäljen mysli- ja granolatuotteemme aiheuttavat. Tuotteelle voidaan antaa pieni ilmastojälki -merkki, mikäli sen aiheuttama ilmastovaikutus on korkeintaan puolet tämänhetkisestä ruoan keskimääräisestä ilmastovaikutuksesta. Lue lisää pienestä ilmastojäljestä täältä.

Pieni ilmastojälki -merkki

Pakkaukset ja kierrätys

Paulúns-tuotteiden pakkauksiin käytetään ainoastaan FSC-sertifioitua kartonkia. Tämä takaa sen, että pakkausten raaka-aineet tulevat hyvin hoidetuista metsistä. Pakkausten sisäpussi pyritään valmistamaan vastuullisimmasta mahdollisesta muovista. Paulúns-tuotteiden kohdalla muovisen sisäpussin käyttö on itseasiassa paikallaan, jotta voidaan taata elintarvikkeen säilyminen mahdollisimman tuoreena, turvallisena ja puhtaana.

Viime aikoina olemme kiinnittäneet lisäksi huomiota pakkaustemme täyttöasteeseen, jotta voisimme jatkossa minimoida tyhjän ilman kuljettamisen ja tätä kautta vaikuttaa tuottamiimme hiilidioksidipäästöihin.

Lajittele Paulúns-tuotteiden kartonkipakkaukset kartonginkeräykseen ja muovit muovinkeräykseen.

Tutustu tuotteisiin

Paulúns-tuotteista uskallamme sanoa, että ne ovat pikkuisen parempia. Paulúns on juuri sitä, miltä se näyttää: Laadukkaista raaka-aineista huolella koostettu tuote, jonka ravintosisältö on mietitty valmiiksi sinua varten. Syö hyvin voidaksesi hyvin!

Kaikki Paulúns Tuotteet
Shopping Cart