Uunipuuro

Paistettu puuro mustikoilla

Tämä paistettu puuro mustikoilla on suorastaan kuin mehevä mustikkapiirakka! Erinomainen tarjottava esimerkiksi brunssille tai muuten vain viikonloppuaamuun. Kreikkalaisen jogurtin kanssa tarjoiltuna erityisen herkullista. Eikä reseptiin ole lisätty lainkaan sokeria!
Ei vielä arvioita
Ruokalaji Aamupalat, Jälkiruoat

Välineet

  • Uunivuoka, halkaisijaltaan 18-20 cm

Ainesosat
  

  • 2 dl kaurajuomaa
  • 1 muna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 160 g Paulúns Mustikka ja sitruuna granola 450 g
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • ripaus suolaa
  • 25 g manteleita karkeasti pilkottuna
  • 100 g mustikoita
  • 20 g kookoshiutaleita

Ohjeet
 

  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Vatkaa kauramaito, munat ja öljy kulhossa.
  • Sekoita toisessa kulhossa Paulúns Mustikka ja sitruuna -granola, kardemumma, vaniljajauhe ja suola. Yhdistä kauramaitoseos kuiviin aineksiin ja sekoita hyvin.
  • Lisää karkeasti pilkotut mantelit ja kääntele joukkoon. Anna seoksen turvota n. 5 minuuttia.
  • Kaada seos uuninkestävään vuokaan (halkaisija 18-20 cm) ja ripottele päälle mustikoita ja kookoshiutaleita.
  • Paista uunissa n. 12-15 minuuttia, kunnes puuro on kullanruskeaa ja hyvin kypsää. Tarjoile kreikkalaisen jogurtin kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!
Shopping Cart