Paulúns Mansikka ja Vadelma supermysli 400 g

Mansikalla ja vadelmalla maustettu täysjyväviljapohjainen sokeroimaton mysli

Paulúns® mysliuutuus on kuivatuilla mansikan ja vadelman paloilla maustettu, rapea supermysli, jolle lisähöysteen antaa hibiskusuute. Myslin pääraaka-aineena on käytetty kaurahiutaleita. Marjaisan raikas myslimme on mainio aamu-, väli- tai iltapala esim. maidon tai maustamattoman jogurtin kera. Myslin avulla lisäät rakennetta ja kuituja myös esimerkiksi marjaisiin smoothie-annoksiin. Paulúns-tuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, ovat runsaskuituisia ja sisältävät luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja. Paulúns – syö hyvin, voi hyvin®, ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Nauti osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Tällä tuotteella on Orklan Pieni ilmastojälki -merkki, joka kertoo tuotteen ilmastovaikutuksen olevan alle puolet ruoan keskimääräisestä ilmastovaikutuksesta. Lisätietoa https://www.pauluns.fi/vastuullisuus/pieni-ilmastojalki/.

Pieni ilmastojälki -merkki
Per100g Per serving45 g RI* per serving
Energiaa
1733 kJ / 414 kcal
780 kJ /186 kcal
9 %
Rasvaa
15 g
6,8 g
10 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
1,5 g
0,7 g
4 %
Hiilihydraattia
49 g
22 g
8 %
– josta sokereita
4,3 g
1,9 g
2 %
Ravintokuitu
15 g
6,8 g
%
Proteiini
12 g
5,4 g
11 %
Suolaa
0,14 g
0,06 g
1 %

Tattarimuro (TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE, oligofruktoosikuitu, rapsiöljy, punajuuritäysmehutiiviste, tattarijauho, puffattu hirssi, punaherukkatäysmehutiiviste, merisuola), paahdettu mysli (TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE, oligofruktoosikuitu, auringonkukansiemen, punajuuritäysmehutiiviste, hibiskusuute 0,2 %), TÄYSJYVÄRUISHIUTALE, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE, auringonkukansiemen, paahdettu TÄYSJYVÄOHRAHIUTALE, kuivattu vadelma 2,7 %, kuivattu mansikka 1,3 %, puffattu hirssi. Saattaa sisältää pieniä määriä MAAPÄHKINÄÄ, muita PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.

Sisältää luontaisesti sokereita raaka-aineista. Tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa.

Laktoositon

Ei lisättyä sokeria

Runsaskuituinen

Runsaasti täysjyvää

Kasvisruokavalioon

Runsaasti tyydyttymätöntä rasvaa

Pieni ilmastojälki

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Saattaa sisältää maapähkinää

Saattaa sisältää pähkinöitä

Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja

Sisältää ruista

Sisältää ohraa

Sisältää kauraa

Saattaa sisältää manteleita

Säilytetään kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Valmistusmaa: Tanska

Shopping Cart