Meistä

Terveellisen ei tarvitse olla vaikeaa! Hyvinvoinnissa on lopulta kysymys aika yksinkertaisista asioista. Teet hyvää itsellesi, kun et vaadi itseltäsi liikaa etkä mene äärimmäisyyksiin. Liikut riittävästi. Ja huolehdit siitä, että syömäsi ruoka on pikkuisen parempaa.

Paulúns-tuotteet on tehty siksi, että hyvät valinnat olisivat mahdollisimman helppoja ja maistuvia. Tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, eikä niissä ole lisäaineita, ja ne sisältävät runsaasti ravintokuitua. Saat niistä myös hyviä rasvoja, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Granolaa ja marjoja

Ravitsemusfysiologin kehittämä tuotesarja

Ruotsissa Paulúns-tuotteita on myyty jo yli kymmenen vuotta ja Suomeenkin ensimmäiset Paulúns-tuotteet rantautuivat viisi vuotta sitten. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin kanssa. Hänen tavoitteenaan oli kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö: niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja.

Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja mausta tinkimättä.

Paulúns terveysraati

Paulúns terveysraati koostuu ravitsemusterapeuteista, gastronomian ammattilaisista sekä tuotekehittäjistä. Olemme tuoneet yhteen vankan ammattitaidon omaavia asiantuntijoita Pohjoismaiden suurimmista ruoka-alan yrityksistä. Terveysraadin jäsenillä on kaikilla yksi yhteinen tavoite: luoda oikeasti terveellisiä tuotteita.

Mustikka-sitruuna aamupala
Pieni ilmastojälki -merkki

Vastuullisuus

Paulúns haluaa kannustaa kuluttajia noudattamaan terveellisiä elämäntapoja. Tarjoamme terveellisen elämän tueksi tuotteita, joiden tavoitteena on aina paras mahdollinen ravintosisältö, ilman lisäaineita. Lue lisää tuotteidemme ja pakkaustemme vastuullisuudesta täältä.

Kolme syytä valita Paulúns-tuotteet

Tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka ovat terveellisiä, maistuvat hyvältä sekä ovat vastuullisia. Paulúns-tuotteet tarjoavatkin jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja mausta tinkimättä.

Kaikki Paulúns Tuotteet
Shopping Cart