Meistä

Terveellisen ei tarvitse olla vaikeaa! Hyvinvoinnissa on lopulta kysymys aika yksinkertaisista asioista. Teet hyvää itsellesi, kun et vaadi itseltäsi liikaa etkä mene äärimmäisyyksiin. Liikut riittävästi. Ja huolehdit siitä, että syömäsi ruoka on pikkuisen parempaa.

Paulúns-tuotteet on tehty siksi, että hyvät valinnat olisivat mahdollisimman helppoja ja maistuvia. Tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, niihin ei ole lisätty sokeria tai lisäaineita, ja ne sisältävät runsaasti ravintokuitua. Saat niistä myös hyviä rasvoja, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Granolaa ja marjoja

Ravitsemusfysiologin kehittämä tuotesarja

Ruotsissa Paulúns-tuotteita on myyty jo yli kymmenen vuotta ja Suomeenkin ensimmäiset Paulúns-tuotteet rantautuivat viisi vuotta sitten. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin kanssa. Hänen tavoitteenaan oli kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö: niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria.

Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja mausta tinkimättä.

Paulúns terveysraati

Paulúns terveysraati koostuu ravitsemusterapeuteista, gastronomian ammattilaisista sekä tuotekehittäjistä. Olemme tuoneet yhteen vankan ammattitaidon omaavia asiantuntijoita Pohjoismaiden suurimmista ruoka-alan yrityksistä. Terveysraadin jäsenillä on kaikilla yksi yhteinen tavoite: luoda oikeasti terveellisiä tuotteita.

Mustikka-sitruuna aamupala

Vastuullisuus

Paulúns haluaa kannustaa kuluttajia noudattamaan terveellisiä elämäntapoja. Tarjoamme terveellisen elämän tueksi tuotteita, joiden tavoitteena on aina paras mahdollinen ravintosisältö, ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Lue lisää tuotteidemme ja pakkaustemme vastuullisuudesta täältä.

Tutustu tuotteisiin

Paulúns-tuotteista uskallamme sanoa, että ne ovat pikkuisen parempia. Sinun ei tarvitse pelätä, että hyvän maun takana onkin grammoittain sokeria. Tai että myslin painosta suurin osa tulee kuivista rusinoista. Paulúns on juuri sitä, miltä se näyttää: Laadukkaista raaka-aineista huolella koostettu tuote, jonka ravintosisältö on mietitty valmiiksi sinua varten. Syö hyvin voidaksesi hyvin!

Kaikki Paulúns Tuotteet
Shopping Cart