Meistä

MISSIOMME

 

Terveellisen ei tarvitse olla vaikeaa! Hyvinvoinnissa on lopulta kysymys aika yksinkertaisista asioista. Teet hyvää itsellesi, kun et vaadi itseltäsi liikaa etkä mene äärimmäisyyksiin. Liikut riittävästi. Ja huolehdit siitä, että syömäsi ruoka on pikkuisen parempaa.

Paulúns-tuotteet on tehty siksi, että hyvät valinnat olisivat mahdollisimman helppoja ja maistuvia. Tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, niihin ei ole lisätty sokeria tai lisäaineita, ja ne sisältävät runsaasti ravintokuitua. Saat niistä myös hyviä rasvoja, proteiinia sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Mustikat ja kaurahiutaleet
Mustikat ja kaurahiutaleet

RAVITSEMUSFYSIOLOGIN KEHITTÄMÄ TUOTESARJA

Ruotsissa Paulúns-tuotteita on myyty jo yli kymmenen vuotta ja Suomeenkin ensimmäiset Paulúns-tuotteet rantautuivat viisi vuotta sitten. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin kanssa. Hänen tavoitteenaan oli kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö: niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria.

Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja mausta tinkimättä.

Kaakao-vadelma granola-annos