Kolme syytä valita Paulúns-tuotteet

Meillä on selkeä tavoite ja tarkoitus: auttaa ihmisiä voimaan hyvin tarjoamalla tuotteita, jotka ovat sekä terveellisiä että herkullisia. Paulúns-tuotteet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa. Helposti, nopeasti ja mausta tinkimättä.

Sisäinen kehitystiimimme, Paulúns Terveysraati, pitää itsensä jatkuvasti ajan tasalla terveysmaailman tapahtumista ja uusista tuulista, mm. erilaisten tutkimusraporttien kautta, tekemällä yhteistyötä johtavien yliopistojen ja luennoitsijoiden kanssa ja vierailemalla säännöllisesti Los Angelesissa Yhdysvalloissa, missä monet terveystrendit saavat alkunsa. Ambitiomme on jatkuvasti tunnistaa uusia, ainutlaatuisia hyödyllisiä ainesosia, jotka ovat sinulle hyväksi.

Paras mahdollinen ravintosisältö

Valitsemme aina terveellisiä raaka-aineita, jotka ovat hyväksi sinulle. Tuotteemme koostuvat vain hyvistä ainesosista ja kiinnitämme siihen erityistä huomiota. Tuotteemme sisältävät mm. kuituja, täysjyvää, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi pyrimme optimaaliseen tasapainoon proteiinien, hitaiden hiilihydraattien ja hyvänlaatuisten rasvojen välillä ja vältämme ns. ”tyhjiä kaloreita”. Käytämme tarkkaan mietittyä valmistusmenetelmää, joka varmistaa ravintoaineiden säilymisen.

Uskomme puhtaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin ja siksi tuotteemme eivät sisällä lisäaineita (e-koodeja), kuten säilöntäaineita ja stabilointiaineita.

Tuotepakkauksistamme löydät laajennetun ravintosisältötaulukon, sillä tuotteemme sisältävät erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi tuotepakkauksien etupuolelle on merkitty aina kunkin tuotteen hyödyt, esimerkiksi kuinka monta prosenttia täysjyvää tai siemeniä kyseinen tuote sisältää. Merkinnät voivat näyttää esimerkiksi seuraavan kaltaisilta.

Granolamerkintä 1
Granolamerkintä 2
pakkauksen merkintä

Superhyvä
maku

Ainesosamme on valittu korkean ravintoarvon, mutta myös niiden superhyvän maun vuoksi! Käytämme paljon erilaisia raaka-aineita, jotka antavat tuotteillemme niiden erinomaisen rakenteen ja koostumuksen, hyvän maun lisäksi. Tuotteemme saavat värin ja maun lisäksi myös makeutensa marjoista ja hedelmistä.

Haastamme itsemme valmistamaan jatkuvasti parempia tuotteita emmekä koskaan käytä maunvahventeita tai aromeja päästäksemme tavoitteisiimme. Pidämme aina kiinni periaatteestamme tehdä puhtaita ja luonnollisia tuotteita. Ulkopuolinen yritys testaa kaikki markkinoille tulevat uudet tuotteet, jotta voimme olla varmoja, että maku, rakenne ja ulkonäkö vastaavat korkeita vaatimuksiamme.

Vastuullisuus

Paulúns haluaa kannustaa noudattamaan terveellisiä elämäntapoja ja samalla tehdä ilmastoystävällisen tuotteen valinnasta helpompaa. Kestävän tulevaisuuden puolesta pyrimme käyttämään raaka-aineita, jotka eivät kuormita niin paljoa maapallon resursseja. Käytämme palkokasveja ja pähkinöitä sekä runsaasti hedelmiä, marjoja, vihanneksia ja viljoja, jotka edistävät täysjyvän ja kuidun saantia.

Olemme laskeneet kuluttajille valmiiksi mysli- ja granolatuotteidemme ilmastojäljen ja tästä merkkinä tuotteissamme on Pieni ilmastojälki -merkki. Merkki tarkoittaa, että tuotteen aiheuttama ilmastovaikutus on korkeintaan puolet tämänhetkisestä ruoan keskimääräisestä ilmastovaikutuksesta.

Valikoimissamme on myös Sydänmerkittyjä tuotteita (Mustikka ja vadelma Supermysli sekä Kaakao ja vadelma Granola). Sydänmerkki myönnetään tuotteelle, joka on tuotekategoriassaan terveellisempi vaihtoehto, sisältäen esimerkiksi vähemmän suolaa ja ainoastaan hyviä rasvoja.

Kaakaota ja hasselpähkinää sisältävissä Paulúns-tuotteissa käytetään vastuullista Rainforest Alliace -sertifioitua kaakaota ja hasselpähkinää. Rainforest Alliance -merkki löytyy seuraavista tuotteista: Kaakao ja vadelma Granola, Hasselpähkinä ja taateli Granola sekä Hasselpähkinä, manteli ja vadelma Paleo Granola.

Myös pakkauksiemme kierrätettävyys on meille tärkeää, voit lukea siitä lisää täältä.

Katso ja tutustu –
tuotteemme ovat täynnä hyviä ainesosia,
jotka ravitsevat ja maistuvat hyvältä

Shopping Cart