Pähkinät

Pähkinät ovat itseasiassa hedelmiä, joiden sisältä löytyy niiden syötävä osa. Pähkinöiden syömisellä on tutkitusti paljon hyviä vaikutuksia liittyen terveyteen ja käyttämällä Paulúns-tuotteita saat helposti lisättyä pähkinöitä ruokavalioosi.

Hasselpähkinät

Hasselpähkinä

Pähkinät ovat kasvitieteellisesti katsottuna hedelmiä, joiden sisältä löytyy sen syötävä osa. Suomalaisillekin hyvin tuttu hasselpähkinä on melko eurooppalainen kasvi, sillä sitä kasvatetaan esimerkiksi Turkissa, Italiassa ja Espanjassa.

Macadamiapähkinä

Macadamiapähkinää, toiselta nimeltään Australian pähkinä, on viljelty Australiassa jo useiden vuosisatojen ajan. Macadamiapähkinä on maultaan herkullinen, pehmeän voimainen. Se on myös yksi maailman arvokkaimmista pähkinöistä.

Macadamiapähkinät
Mantelit

Manteli

Manteli on itse asiassa hedelmä, josta olemme tottuneet syömään sen kiven. Ruskean värinsä manteli saa mantelihedelmän kypsyessä.

Siemenet

Pähknöiden lisäksi hyviä rasvanlähteitä ovat erilaiset pähkinät. Siemenet sisältävät rasvahappoja, kuituja, proteiinia ja vitamiineja. Ne tuovat myös Paulúns-tuotteisiin ripauksen rapeutta!

Auringonkukan- ja pellavansiemenet
Shopping Cart