Aloita päivä hyvin –
6 maistuvaa aamupalaideaa

Aamupala on päivän ensimmäinen ateria ja antaa siten energiaa koko päivääsi. Kun aloitat aamun ravitsevalla aamiaisella jaksat ja voit paremmin. Hyvän aamupalan loihtiminen aiheuttaa kuitenkin joskus turhia paineita, eikä ajan löytäminen aamiaisen tekemiseen ole aina helppoa. Ongelman ratkaisemiseksi olemme keränneet yhteen kuusi aamupalaideaa, joiden avulla valmistat maistuvan ja tasapainoisen aamupalan niin kiireisiin kuin rauhallisempiinkin aamuihin.

Paulúns osana aamiaista

Paulúns-valikoimasta löydät myslit ja granolat, jotka maistuvat aamupalaresepteissä arkiaamuista viikonloppuun. Runsaskuituiset Paulúns-tuotteet auttavat varmistamaan, että aamupala sisältää runsaasti kuitupitoisia hiilihydraatteja. Siemeniä ja pähkinöitä sisältävä mysli tai granola on lisäksi mainio proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. 

Kiireisiin aamuihin

Kiireisinä arkiaamuina aamupala jää herkästi nauttimatta. Vaikka aikaa olisikin rajallisesti, on kehon energiatason ylläpitäminen ja aivoille tärkeiden ravintoaineiden saaminen erityisen tärkeää silloin, kun tehtävää on paljon. Voit helpottaa aamurutiinejasi valmistamalla aamupalan valmiiksi jo edellisenä iltana, tai valitsemalla aamupalareseptin, jonka valmistus onnistuu nopeasti aamuaskareiden lomassa.

Yön yli puuro pähkinävoilla

Nopean ja maukkaan yön yli -puuron voit nimen mukaisesti jättää tekeytymään yön yli, jolloin jääkaapissa odottaa aamulla valmis aamupala.

Perinteisemmästä tuorepuurosta poiketen Yön yli -puuro pähkinävoilla saa maun ja rakenteensa Paulúnsin hasselpähkinävoilla maustetusta Pehmeästä myslistä. Yön yli -puuron voit nauttia kylmänä.

Paulúns maidoton myslipuuro

Jos mielesi taas tekee lämmintä puuroa, saat tutulle kaurapuurolle vaihtelua keittämällä maidottoman myslipuuron kauramaidosta ja Paulúns Pehmeästä myslistä.

Viimeistele annos ihanilla lisukkeilla, kuten banaanilla, pähkinävoilla ja kaakaonibseillä, ja herkullinen ja ravitseva maidoton puuro on valmis!

Paulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli

Herkullinen uutuus, Pehmeä mysli maussa hasselpähkinä-manteli-taateli, sopii hyvin erilaisiin aamupaloihin. Pehmeä mysli sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia, ja on siten erityisen hyvä vaihtoehto päivän käynnistämiseen.  

Mukaan otettavaksi

Jos aamupalanälkä ei iske heti herättyä, voi aamupalan ottaa kätevästi mukaan ja syödä silloin kun se parhaiten sopii. Mukaan otettava aamiainen auttaa varmistamaan energisen ja ravitsevan alun päivälle myös silloin, kun haluat nukkua hieman pidempään tai aikaa aamupalan syömiseen on vähän. 

Paulúns aamupalamuffinsit

Aamupalamuffinsit valmistuvat jo illalla ja voit tehdä niitä kerralla isommankin erän. Porkkanaa ja omenaa sisältävät muffinsit kulkevat helposti mukana ja mahdollistavat maistuvan sekä tasapainoisen aamiaishetken missä tahansa.

Makua ja rakennetta muffinseihin tuo Paulúns Mustikka ja Vanilja Supermysli. Supermyslit ovat myös loistavia kuidunlähteitä, kuitu edistää ruuansulatuksen normaalia toimintaa.

Paulúns terveellinen mustikka-sitruuna aamupala

Helppo mustikka-sitruuna-aamupala valmistuu käden käänteessä haluamastasi jogurtista, Paulúns Mustikka ja Sitruuna granolasta, sekä greippi- ja appelsiiniviipaleista. Appelsiini ja greippi sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka on luontainen antioksidantti.

Mustikka-sitruuna-aamupala on lisäksi helppo valmistaa suoraan rasiaan mukaan otettavaksi.

Paulúns Mustikka ja Vanilja Supermysli

Mustikka ja Vanilja Supermysli sopii hyvin osaksi aamupalaa, sillä se sisältää luontaisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Vaniljalla ja kookoksella maustettu Supermysli on lisäksi täynnä täysjyväviljoja, murohiutaleita, siemeniä ja mustikkaa.

Rauhallisiin aamuihin

Silloin kun aikaa on enemmän, kannattaa hemmotella itseä maistuvalla aamupalalla. Pidemmällä kaavalla tehdyn aamupalan ei kuitenkaan tarvitse olla vaikea valmistaa. Paulúns myslit ja granolat tuovat helposti makua ja tärkeitä ravintoaineita hitaampiinkin aamuihin. 

Paulúns marjainen smoothiebowl

Makea smoothiebowl valmistuu nopeasti, mutta rauhallisena aamuna bowlin koristeluun on ihanaa varata enemmän aikaa. Avokado tuo marjaisaan smoothiebowliin pehmeän rakenteen ja toimii hyvien rasvojen lähteenä.

Voit lisätä annoksen kuitupitoisuutta ripottelemalla päälle suosikkigranolaasi, esimerkiksi Paulúns Kaakao ja Vadelma granolaa.

Mango-chiakerrosherkku

Chiavanukkaasta ja raikkaasta mangosmoothiesta valmistuu herkullisen näköinen ja makuinen aamiainen, joka sopii tarjoiltavaksi esimerkiksi brunssille. Chiavanukkaan voit valmistella jo edellisenä iltana, sillä sen on hyvä ehtiä hyytyä muutama tunti.

Annoksen kruunaa inkiväärillä ja kurkumalla maustettu Paulúns Appelsiini-mango-passionhedelmä granola.

Paulúns Kaakao ja Vadelma granola

Herkullinen Paulúns Kaakao ja Vadelma granola sopii hyvin lisukkeeksi esimerkiksi erilaisiin smoothieihin ja smoothiebowleihin. Tuote sisältää luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, ja on siten hyvä valinta aamiaiselle. 

Tutustu tuotteisiin

Paulúns-tuotteet on koostettu huolella laadukkaista raaka-aineista, jonka ansiosta tuotteiden ravintosisällöt ovat kohdillaan. Löydät valikoimasta runsaskuituiset myslit ja granolat, jotka sopivat osaksi tasapainoista arkea. Tietenkään herkullista makua unohtamatta. 

Kaikki Paulúns Tuotteet
Shopping Cart