Päärynä-granolajälkkäri

Ihanan lämmin, mehevä ja herkullinen päärynä-granolajälkkäri on helppo ja yksinkertainen valmistaa. Jälkiruoka valmistuu uunissa kuin itsestään! Lämpimät päärynät, rouskuva granola, jogurtti ja tuoreet mansikat muodostavat ihanan kokonaisuuden, joka sopii niin arki- kuin juhlajälkiruoaksikin. Kokeile reseptiä!

Ainekset

  • 5 päärynää kuorittuna
  • 50 g sulatettua margariinia
  • 1 tl vaniljaesanssia tai aitoa vaniljaa teelusikan kärjellinen
  • 4 dl Paulúns granolaa
  • Maustamatonta (kasvipohjaista) jugurttia
  • Tuoreita mansikoita

Valmistusohjeet

Levitä granola uunivuoan pohjalle.

Yhdistä sula margariini sekä vanilja kipossa ja valele päärynät seoksella.

Kaada loput margariinista granolan päälle ja sekoita hyvin. Asettele sitten päärynät granolan päälle kyljelleen.

Anna jälkkärin kypsyä pienellä lämmöllä (100 c) uunissa noin tunti.

Tarjoile maustamattoman jugurtin ja tuoreiden mansikoiden kera.