Omena-kaurapaistos

Omena-kaura-granolapaistokseen saa hyvää makua käyttämällä fariinisokerin sijasta Paulúns Granolaa. Kaneli-manteli-omena Granolan mukana välipalaan saa mukaan luonnostaan myös kanelin maun. Muunna resepti jälkiruoaksi tarjoamalla esimerkiksi vaniljavaahdon kera.

Valmistusaika
15 min

Annokset
2

Ainekset

  • 3 omenaa
  • Paulúns kaneli-manteli-omenagranolaa
  • 0.5 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl vettä

Valmistusohjeet

Pese omenat, halkaise ja poista siemenkodat. Pilko omenat pieniksi paloksi kuorineen.

Lisää kattilaan 0,5 dl vettä sekä omenat. Kääntele omenapaloja noin 5 minuuttia jotta ne pehmenevät. Lisää sekaan kaurahiutaleet sekä halutessasi kanelia. Kääntele kattilassa vielä hetki tai kunnes omenat ovat pehmenneet tarpeeksi. Lisää mukaan lopuksi Granola.

Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljavaahdon kanssa.