Mango smoothiebowl

Kuinka koota terveellinen ja ravitseva aamupala

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Se on hetki, jolloin luot pohjan päivän energiavarastollesi. Tästä huolimatta monet laiminlyövät aamiaisen ja ovat aamulla liian kiireisiä ehtiäkseen tehdä siitä hyvän sekä terveellisen.

Terveellisen aamiaisen ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista. Tähän olemme koonneet joitakin vinkkejä ainesosista, jotka tekevät aamiaisesta ravitsevan, terveellisen, ja joiden avulla pärjäät pitkälle aamupäivään.

Paulúns Paleo granola hasselpähkinä

Kivikaudella ihminen söi puhdasta, luonnollista ja ravinteikasta ruokaa, joka koostui muun muassa pähkinöistä, marjoista, siemenistä, vihanneksista ja hedelmistä. Halusimme luoda granolan, joka perustuu kivikautisen ihmisen luonnolliseen ruokavalioon. Paulúns Paleo Granola Hasselpähkinä on herkullinen, paahdettu, kanelilla ja vadelmilla maustettu siemenmysli, joka sisältää 79 % siemeniä ja pähkinöitä ja runsaasti proteiinia.

Täysjyvä takaa terveellisen aamiaisen

Kaura- ja ruishiutaleet sisältävät runsaasti täysjyvää. Kaikki Paulúns myslit ja granolat sisältävät täysjyvää ja ovat siksi yksinkertainen, herkullinen ja terveellinen valinta ravitsevalle aamiaiselle. Miksi et siis kokeilisi suosittua granolaamme? Meillä on useita eri makuja, ja niille kaikille on yhteistä, että raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja ja ne ovat Paulúns asiantuntijoiden kehittämiä.  Tämä takaa tuotteillemme korkean ravintoarvon ja erinomaisen maun. Myös supermyslimme sisältävät runsaasti täysjyvää ja antavat sinulle lisää vaihtoehtoja terveelliseen aamiaiseen.

Täysjyvä sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja terveellisiä kuituja. Päivän aloittaminen herkullisella ja terveellisellä aamiaisella, joka on täynnä täysjyvää, on hyvä tapa varmistaa päivittäinen kuitujen saanti.

Paulúns terveellinen mustikka-sitruuna aamupala

Boostaa aamiaisesi ravinteikkailla pähkinöillä ja siemenillä

Pähkinät ja siemenet sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja terveellisiä rasvoja. Lisäämällä pähkinöitä ja siemeniä aamiaiseesi, saat energialatauksen ja teet aamiaisestasi entistäkin ravinteikkaamman. On monia tapoja sisällyttää pähkinöitä ja siemeniä aamiaiselle. Voit esimerkiksi ripotella niitä puuron päälle tai voit valita Paulúns Pehmeä Myslin tai herkullisen Paleo Granolan. Molemmat ovat aamiaistuotteita, jotka sisältävät runsaasti pähkinöitä ja siemeniä, yhdessä muiden terveellisten ainesosien kanssa.

Mustikkainen smoothiebowl

Hedelmät ja marjat tekevät aamiaisesta värikkään, maukkaan ja ravitsevan

Hedelmät ja marjat tuovat aamiaiseen makua ja väriä sekä makeutta ja hapokkuutta. Lisäksi hedelmissä ja marjoissa on kuitua, vitamiineja ja mineraaleja – tärkeitä aineksia terveelliseen aamiaiseen. Sisällyttämällä enemmän hedelmiä ja marjoja aamiaiseesi, saavutat helposti suosituksen syödä vähintään 500 g hedelmiä ja vihanneksia päivässä.

Kiivismoothieannos

Inspiraatiota aamupaloihin

Mango smoothiebowl
Mango smoothiebowl
Yön yli puuro pähkinävoilla
Yön yli -puuro pähkinävoilla
Paulúns maidoton myslipuuro
Maidoton myslipuuro
Shopping Cart