Mustikka smoothiebowl

Proteiinipitoinen ja täyttävä aamupala

Proteiinipitoinen aamiainen antaa sinulle energiaa ja pitää kylläisyyden tunteen pitkälle päivään. Proteiinit koostuvat aminohapoista. On olemassa 20 aminohappoa, joista välttämättömiä on 8, joita keho ei pysty itse valmistamaan, vaan ne on saatava ruuasta. Usein aamiaisen proteiini tulee maitotuotteista, munista ja mahdollisesti lihaleikkeistä. On kuitenkin myös muita hyviä tapoja lisätä proteiinia aamiaiseesi. Pähkinät ja siemenet ovat esimerkkejä proteiinipitoisista raaka-aineista, jotka tekevät aamiaisesta energiapitoisen ja täyttävän.

Pähkinävoi

Lisää proteiinia pähkinöistä ja siemenistä

Pähkinät ja siemenet eivät ole vain herkullisia, vaan ne tuovat myös  proteiinia aamiaislautaselle. Hasselpähkinävoilla maustetussa Paulúns Pehmeä Myslissä on terveellisiä pähkinöitä ja siemeniä, kuten manteleita, auringonkukansiemeniä ja hasselpähkinöitä. Ja kuten nimi vihjaa, mysli sisältää myös pähkinävoita, joka ei ole vain superherkullista, vaan myös täynnä hyödyllisiä ravintoaineita – mukaan lukien proteiinia. Hasselpähkinävoimme koostuu pelkästään hasselpähkinöistä, jotka on jauhettu sileäksi massaksi. Ravintoaineet ovat tallella, joten pähkinävoi on yhtä terveellistä kuin vastaava määrä pähkinöitä. Tässä sinulla on herkullinen ja proteiinipitoinen aamiaisen osa, jota voit ripotella jogurtin tai puuron päälle.  Näin saat valmistettua energiapitoisen ja täyttävän aamiaisen. Myös Paulúns granolat sisältävät proteiinipitoisia pähkinöitä ja siemeniä – toinen maukas vaihtoehto aamiaiselle.

Yön yli puuro

Paulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli

 Paulúns Pehmeä mysli on hasselpähkinävoilla maustettu mysli, joka on rakenteeltaan suussasulavan pehmeä. Hasselpähkinävoin lisäksi makua myslille antavat hasselpähkinä, manteli ja taateli. Tämä täysin uudenlainen mysli sisältää runsaasti kuitua ja on proteiinin lähde. Paulúns Pehmeä mysli on hyvä startti päivään ja siten erinomainen vaihtoehto aamiaiselle tai iltapalaksi.

Pehmeä mysli -pakkaus

Tarvitsetko inspiraatiota aamupalaasi?

Mango smoothiebowl
Mango smoothiebowl
Pähkinävoi
Pähkinävoi
Paulúns maidoton myslipuuro
Maidoton myslipuuro
Shopping Cart