Päärynä-granolajälkkäri
Ihanan lämmin, mehevä ja herkullinen päärynä-granolajälkkäri on helppo ja yksinkertainen valmistaa. Jälkiruoka valmistuu uunissa kuin itsestään! Lämpimät päärynät, rouskuva granola, jogurtti ja tuoreet mansikat muodostavat ihanan kokonaisuuden, joka sopii niin arki- kuin juhlajälkiruoaksikin. Kokeile reseptiä!
Ei vielä arvioita
Ainesosat
- 5 päärynää kuorittuna
- 50 g sulatettua margariinia
- 1 tl vaniljaesanssia tai aitoa vaniljaa teelusikan kärjellinen
- 4 dl Paulúns granolaa
- Maustamatonta (kasvipohjaista) jugurttia
- Tuoreita mansikoita
Ohjeet
- Levitä granola uunivuoan pohjalle.
- Yhdistä sula margariini sekä vanilja kipossa ja valele päärynät seoksella.
- Kaada loput margariinista granolan päälle ja sekoita hyvin. Asettele sitten päärynät granolan päälle kyljelleen.
- Anna jälkkärin kypsyä pienellä lämmöllä (100 °C) uunissa noin tunti.
- Tarjoile maustamattoman jugurtin ja tuoreiden mansikoiden kera.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!