Päärynä-granolajälkkäri

Ihanan lämmin, mehevä ja herkullinen päärynä-granolajälkkäri on helppo ja yksinkertainen valmistaa. Jälkiruoka valmistuu uunissa kuin itsestään! Lämpimät päärynät, rouskuva granola, jogurtti ja tuoreet mansikat muodostavat ihanan kokonaisuuden, joka sopii niin arki- kuin juhlajälkiruoaksikin. Kokeile reseptiä!
Ei vielä arvioita

Ainesosat

  • 5 päärynää kuorittuna
  • 50 g sulatettua margariinia
  • 1 tl vaniljaesanssia tai aitoa vaniljaa teelusikan kärjellinen
  • 4 dl Paulúns granolaa
  • Maustamatonta (kasvipohjaista) jugurttia
  • Tuoreita mansikoita

Ohjeet
 

  • Levitä granola uunivuoan pohjalle.
  • Yhdistä sula margariini sekä vanilja kipossa ja valele päärynät seoksella.
  • Kaada loput margariinista granolan päälle ja sekoita hyvin. Asettele sitten päärynät granolan päälle kyljelleen.
  • Anna jälkkärin kypsyä pienellä lämmöllä (100 °C) uunissa noin tunti.
  • Tarjoile maustamattoman jugurtin ja tuoreiden mansikoiden kera.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Tietoja ei löytynyt
Shopping Cart