Mysliletut

MYSLILETUT

Nämä maistuvat mysliletut ovat erilainen lisä aamupala- tai brunssipöytääsi. Aloita esivalmistelut jo edellisenä iltana ja paista rapeat letut aamulla. Tarjoile mysliletut esimerkiksi tuoreiden marjojen ja rahkan tai jogurtin kera ja nauti hyvässä seurassa!
Ei vielä arvioita
Ruokalaji Aamupalat, Jälkiruoat
Annosmäärä 2

Ainesosat
  

  • 4 dl Paulúns mysliä
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 1 banaani
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • voita paistamiseen

Ohjeet
 

  • Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
  • Lisää soseutettu banaani ja kananmunat granola-jogurttiseokseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
  • Kuumenna pannu lämpimäksi, muttei liian kuumaksi (mysliletut palavat herkästi liian kuumalla pannulla). Sopivan lämpötilan löydettyäsi paista letut molemmin puolin. Tarjoile esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Tietoja ei löytynyt
Shopping Cart