pauluns-Crumble-mustikkasitruuna

MUSTIKKA-SITRUUNA CRUMBLE

Valmista herkullisen kaunis, terveellinen ja maistuva crumble kookosöljystä, mantelijauhosta ja mantelivoista. Sekoita joukkoon Paulúns Mustikka-sitruuna granolaa ja rosmariinia ja tarjoile kookoskerman kera. Kokeile ja ihastu!
Ei vielä arvioita
Ruokalaji Jälkiruoat

Ainesosat
  

CRUMBLE

TÄYTE

  • 4 dl mustikoita

VANILJAKOOKOSKERMA

  • 1 tl vaniljajauhetta tai vaniljatangon sisältö
  • 2 dl kookoskermaa vatkattuna
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia

KORISTELUUN

  • tuoreita mustikoita
  • minttua tai rosmariinia

Ohjeet
 

  • Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  • Sekoita granola, raastettu kookos sekä mantelijauho tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  • Sulata kookosöljy matalalla lämmöllä, kunnes se on nestemäistä. Kääntele joukkoon mantelivoi ja sekoita tasaiseksi.
  • Sekoita ainekset kulhossa. Hienonna rosmariinilehdet hienoksi ja sekoita crumblen joukkoon.
  • Kaada mustikat uuninkestävään astiaan (halkaisija n. 22 cm) ja kaada crumble mustikoiden päälle. Paista uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on ruskistunut.
  • Koristele annos mustikoilla ja mintulla tai rosmariinilla. Tarjoile vaniljaisen kookoskerman kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!
Shopping Cart