pauluns-jogurttimousse-mustikka-sitruuna-granolalla

JOGURTTIMOUSSEBOWL

Valmista herkullinen jogurttimousse kookoskermasta, vaniljasta ja kreikkalaisesta jogurtista ja tarjoile vaikkapa terveellisempänä jälkiruokana! Lisää päälle hedelmäsalaattia, Paulúns Mustikka-sitruuna granolaa, pistaasipähkinöitä sekä punajuurijauhetta ja saat aikaan näyttävän annoksen. Tämä annos kruunaa illallisen, mutta sopii myös juhlallisempiin tilaisuuksiin!
Ei vielä arvioita
Ruokalaji Jälkiruoat, Välipalat

Ainesosat
  

JOGURTTIMOUSSE

  • 2 dl kookoskermaa vaahdotettuna
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 tl vaniljajauhetta tai vaniljatangon sisältö

HEDELMÄSALAATTI

  • 1 appelsiini
  • 2 greippiä
  • 1 passionhedelmä

PÄÄLLE

Ohjeet
 

  • Vatkaa kookoskerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon jogurtti ja vanilja.
  • Kuori appelsiini ja greipit ja leikkaa paloiksi. Puolita passionhedelmä ja kaiverra lusikalla siemenet kuorista. Sekoita passionhedelmä appelsiinien ja greippien joukkoon.
  • Laita jogurttimousse tarjoilukulhoihin ja lisää päälle hedelmäsalaatti sekä granola. Koristele pistaasirouheella ja punajuurijauheella.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!
Shopping Cart