
GRANOLA-BANAANIKAKKU
Ihanan mehevä, sopivasti makea ja mukana purutuntumaa herkullisesta Paulúns granolasta: tätä kaikkea on granola-banaanikakku! Tämä resepti on erinomainen kun kaipaat jotain hyvää kahvin kaveriksi tai muuten haluat herkutella, kokeile vaikka!
Ei vielä arvioita
Ruokalaji Jälkiruoat, Välipalat
Ainesosat
- n. 100 g voita tai margariinia
- 2-3 kpl kypsää banaania
- 1 kananmuna
- 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl Paulúns granolaa tai mysliä
- 1 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl leivinjauhetta
VUOAN VOITELUUN:
- voita tai margariinia
- korppujauhoja
PINNALLE:
- 1 banaani
- 1 dl Paulúns granolaa tai mysliä
Ohjeet
- Sulata voi tai margariini. Soseuta banaanit ja sekoita joukkoon jäähtynyt voisula ja muna.
- Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
- Voitele ja korppujauhota tilavuudeltaan n. 1,5 litran vuoka. Kaada taikina vuokaan.
- Koristele kakku viipaloidulla banaanilla ja viimeistele ripottelemalla pinnalle Paulúns granolaa tai mysliä. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla n. 50 minuuttia. Kakku on kypsä, kun tikulla kokeiltaessa taikinaa ei jää tikkuun. Anna jäähtyä n. 15 min ja kumoa varovasti.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!