Go Back

Granola-banaanikakku

Ihanan mehevä, sopivasti makea ja mukana purutuntumaa herkullisesta Paulúns granolasta: tätä kaikkea on granola-banaanikakku! Tämä resepti on erinomainen kun kaipaat jotain hyvää kahvin kaveriksi tai muuten haluat herkutella, kokeile vaikka!
Ei vielä arvioita

Ainesosat

  • n. 100 g voita tai margariinia
  • 2-3 kpl kypsää banaania
  • 1 kananmuna
  • 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl Paulúns granolaa
  • tai mysliä
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl leivinjauhetta

VUOAN VOITELUUN:

  • voita tai margariinia
  • korppujauhoja

PINNALLE:

  • 1 banaani
  • 1 dl Paulúns granolaa tai mysliä

Ohjeet
 

  • Sulata voi tai margariini. Soseuta banaanit ja sekoita joukkoon jäähtynyt voisula ja muna.
  • Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
  • Voitele ja korppujauhota tilavuudeltaan n. 1,5 litran vuoka. Kaada taikina vuokaan.
  • Koristele kakku viipaloidulla banaanilla ja viimeistele ripottelemalla pinnalle Paulúns granolaa tai mysliä. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla n. 50 minuuttia. Kakku on kypsä, kun tikulla kokeiltaessa taikinaa ei jää tikkuun. Anna jäähtyä n. 15 min ja kumoa varovasti.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!