Go Back
+ servings

Mysliletut

Nämä maistuvat mysliletut ovat erilainen lisä aamupala- tai brunssipöytääsi. Aloita esivalmistelut jo edellisenä iltana ja paista rapeat letut aamulla. Tarjoile mysliletut esimerkiksi tuoreiden marjojen ja rahkan tai jogurtin kera ja nauti hyvässä seurassa!
Annokset 2
Ei vielä arvioita

Ainesosat

  • 4 dl Paulúns mysliä
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 1 banaani
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • voita paistamiseen

Ohjeet
 

  • Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
  • Lisää soseutettu banaani ja kananmunat granola-jogurttiseokseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
  • Kuumenna pannu lämpimäksi, muttei liian kuumaksi (mysliletut palavat herkästi liian kuumalla pannulla). Sopivan lämpötilan löydettyäsi paista letut molemmin puolin. Tarjoile esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.
Maistuiko?Kokeile lisää Paulúnsin herkullisia reseptejä!