Tämä paistettu puuro mustikoilla on suorastaan kuin mehevä mustikkapiirakka! Erinomainen tarjottava esimerkiksi brunssille tai muuten vain viikonloppuaamuun. Kreikkalaisen jogurtin kanssa tarjoiltuna erityisen herkullista. Eikä reseptiin ole lisätty lainkaan sokeria!
Sekoita toisessa kulhossa Paulúns Mustikka ja sitruuna -granola, kardemumma, vaniljajauhe ja suola. Yhdistä kauramaitoseos kuiviin aineksiin ja sekoita hyvin.
Lisää karkeasti pilkotut mantelit ja kääntele joukkoon. Anna seoksen turvota n. 5 minuuttia.
Kaada seos uuninkestävään vuokaan (halkaisija 18-20 cm) ja ripottele päälle mustikoita ja kookoshiutaleita.
Paista uunissa n. 12-15 minuuttia, kunnes puuro on kullanruskeaa ja hyvin kypsää. Tarjoile kreikkalaisen jogurtin kanssa.