Mikä olisikaan parempi tapa startata päivä kuin herkulliset aamiaismuffinsit? Nämä aamiaismuffinsit valmistuvat täysin ilman lisättyä sokeria, joten ne soveltuvat erinomaisesti jo heti aamupalaksi nautittaviksi! Makeus muffinseihin tulee banaanista ja ihanan pehmeästä Paulúns-myslistä. Kokeile reseptiä alta
2.5dlPaulúns Pehmeä mysli hasselpähkinä-manteli-taateli 375 g
2rklVettä
1rklPellavansiemenrouhetta
1Kypsä banaani
1.5dlGluteenittomia tai täysjyväjauhoja
1tlLeivinjauhetta
1tlRuokasoodaa
2dlKauramaitoa
1Omena raastettuna
2rklRypsi- tai muuta neutraalin makuista öljyä
Ohjeet
Sekoita vesi sekä pellavansiemenrouhe ja laita sivuun turpoamaan.
Muussaa banaanit ja raasta omena, lisää hedelmäseokseen kauramaito ja sen jälkeen kuivat aineet koko ajan sekoittaen.
Lisää sekaan öljy. Lisää lopuksi pellavansiemenrouheseos, sekoita hyvin ja anna turvota noin vartti.
Lämmitä uuni 175-asteeseen ja paista muffinsseja 175-asteessa uunista riippuen noin 35 min, tai kunnes ne ovat läpikypsiä. Tarjoile kahvin tai teen kera aamiaisella, tai osana viikonlopun brunssia