Vihreää parsaa parmesaanilastuilla

Ainekset

  • 1 pkt Paulúns SuperRiisiä
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1/2 punasipulia kuutioituna
  • 65 g babypinaattia
  • 50 g parmesaanilastuja
  • tilkkanen oliiviöljyä
  • hyppysellinen sormisuolaa
  • hyppysellinen mustapippuria

Vinegrette

  • 1/2 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta

Valmistusohjeet

Poista parsojen tyvestä puumainen osa ja kuori tarvittaessa. Paloittele parsat 4 cm:n paloihin ja laita uunivuokaan. Pirskota pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paista 200 C noin 8 - 10 minuuttia.

Kuutioi punasipuli ja valmista vinegrette. Keitä SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita jäähtynyt SuperRiisi ja vinegrette keskenään. Lisää vielä loput ainekset ja laita uunissa paistetut parsat annoksen pinnalle.

Koristele annos parmesanlastuilla ja tarjoile lisukkeena esimerkiksi grillatulle lohelle.