Superriisiä, lohta, limevinegrettiä ja paahdettua parsaa

Annokset
4

Ainekset

  • 4 annosta Paulúns Superriisi Mustasilmäpapua
  • 400 g lohifileetä
  • 250 g vihreää parsaa
  • 2 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

Limevinegretti

  • 1.5 rkl etikkaa
  • 1.5 rkl soijakastiketta
  • 1 tl limemehua
  • 1 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • tuoretta punaista chiliä maun mukaan

Tarjoiluun

  • 65 g babypinaattia
  • 25 g parmesanjuustoa

Valmistusohjeet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Valmista Paulúns Superriisi Mustasilmäpapu pakkauksen ohjeen mukaan.

Kääntele lohifileet ja parsat öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista limevinegretti.

Tarjoile lohifileet ja limevinegretti Superriisin, babypinaatin ja parmesanjuuston kanssa.