Myslipatukat

Kaipaatko ravitsevaa välipalaa mukaan otettavaksi? Valmiit myslipatukat sisältävät usein isoja määriä lisättyä sokeria – tekemällä myslipatukat itse voit valita makeusasteen. Myslipatukoiden ainoa makeuden lähde on hunaja ja tietysti muiden ainesosien luontaiset sokerit. Itsetehty välipalapatukka maistuu vaikka piknikillä tai työpäivän lomassa. Nappaa alta talteen herkullinen myslipatukkaresepti!

Valmistusaika
40 min.

Annokset
10

Ainekset

  • 5 dl Paulúns Mustikka ja Vanilja mysli 500 g
  • 1.5 dl kiehuvaa vettä
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl chiansiemeniä
  • 1/2 tl jodioitua suolaa
  • 1 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
  • 0.5 dl kuivattuja karpaloita pienittynä
  • 0.5 dl kookosöljyä

Valmistusohjeet

Laita kookosöljypurkki lämpimään vesihauteeseen, jolloin rasva muuttuu juoksevammaksi.

Mittaa aineet kulhoon ja sekoita. Muotoile joko valmiita parin sentin korkuisia patukoita tai levitä seos yhtenäisenä uunivuokaan.

Paista 170 C noin 20 - 25 minuuttia. Anna jäähtyä vähintään parin tunnin ajan. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja kääri vaikka folioon mukaan otettavaksi.