Mustikka-sitruuna crumble

Valmista herkullisen kaunis, terveellinen ja maistuva crumble kookosöljystä, mantelijauhosta ja mantelivoista. Sekoita joukkoon Paulúns Mustikka-sitruuna granolaa ja rosmariinia ja tarjoile kookoskerman kera. Sitten vain nautitaan!

Ainekset

Crumble

Täyte

  • 4 dl mustikoita

Vaniljakookoskerma

  • 1 tl vaniljajauhetta tai vaniljatangon sisältö
  • 2 dl kookoskermaa vatkattuna
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia

Koristeluun

  • tuoreita mustikoita
  • minttua tai rosmariinia

Valmistusohjeet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita granola, raastettu kookos sekä mantelijauho tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.

Sulata kookosöljy matalalla lämmöllä, kunnes se on nestemäistä. Kääntele joukkoon mantelivoi ja sekoita tasaiseksi.

Sekoita ainekset kulhossa. Hienonna rosmariinilehdet hienoksi ja sekoita crumblen joukkoon.

Kaada mustikat uuninkestävään astiaan (halkaisija n. 22 cm) ja kaada crumble mustikoiden päälle. Paista uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on ruskistunut.

Koristele annos mustikoilla ja mintulla tai rosmariinilla. Tarjoile vaniljaisen kookoskerman kanssa.