Kanafileitä granaattiomenapestolla ja ricottajuustolla

Annokset
4

Ainekset

  • 4 annosta Paulúns Superriisi Vihreä linssi
  • 500 g kanafileitä
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 tl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • kurkumaa
  • suolaa ja pippuria

Granaattiomenapesto

  • 30 g manteleita
  • 3 rkl tuoreita basilikanlehtiä
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 rkl kylmäpuristettua rapsi- tai oliiviöljyä
  • 40 g granaattiomenansiemeniä

Tarjoiluun:

  • 200 g ricottajuustoa
  • 65 g salaattia

Valmistusohjeet

Valmista Paulúns Superriisi Vihreä linssi pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita yhteen puristetut valkosipulinkynnet, soijakastike, öljy ja kurkuma. Kääntele kanafileet seoksessa. Paista kanafileet kypsiksi.

Hienonna mantelit pieneksi ja paahda niitä kuivalla pannulla. Sekoita mantelit hienonnettujen basilikanlehtien, raastetun sitruunankuoren, öljyn ja granaattiomenan siementen kanssa.

Tarjoile kanafileet ja granaattiomenapesto Paulúns Superriisin, ricottajuuston ja salaatin kera.