Aasialainen kulho Superriisistä

Laatinut: Caroline Rittfeld, Paulúns Terveysraadin jäsen

Maukas, aasialaisia makuja pullollaan oleva kulho valmistuu Paulúns Superriisistä, vihanneksista, iduista ja valitsemastasi proteiininlähteestä. Lisää annokseen itse valmistamaasi aasialaista vinaigrettea ja soijamaijoneesia – valmista! Paulúns Superriisi sisältää huolella valittuja ainesosia, kuten quinoaa, tattaria, raakariisiä, papuja ja linssejä.

Annokset
4

Ainekset

Kulhoon

  • 4 annosta Paulúns Superriisi vihreä linssi jyvä-siemenseos 360 g
  • 180 g hienonnettua punakaalia
  • 1 kpl karkeaksi kuutioitu avokado
  • 2 hienonnettua kevätsipulia
  • 120 g ituja
  • 100 g babypinaattia
  • 350 g rapuja, halloumia tai jotain muuta proteiininlähdettä
  • 1/2 dl tuoretta, hienonnettua korianteria

Aasialainen vinaigrette

  • 1 1/2 rkl rypsiöljyä
  • 1 1/2 rkl omenasiiderietikkaa
  • 1/2 dl limemehua
  • 2 tl tuoretta, raastettua inkivääriä
  • punaista chiliä oman maun mukaan
  • merisuolaa
  • rouhittua mustapippuria

Soijamajoneesi

  • 1 1/2 dl majoneesia
  • 1 1/2 rkl soijakastiketta

Valmistusohjeet

Valmista Paulúns Superriisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.

Kääntele joukkoon varovasti vihannekset tai ryhmittele ne erikseen kulhoon.

Sekoita yhteen kaikki vinaigreten ainesosat ja valuta annoksen päälle.

Sekoita yhteen kaikki soijamajoneesin ainesosat ja tarjoile valmis majoneesi yhdessä aasialaisen kulhon kanssa.

VINKKI!

Ripottele päälle seesaminsiemeniä.