Myslipatukat
40 min.
10:lle
13
Kaipaatko ravitsevaa välipalaa mukaan otettavaksi? Valmiit patukat sisältävät usein isoja määriä lisättyä sokeria - tekemällä itse voit itse valita makeusasteen. Myslipatukoiden ainoa makeuden lähde on hunaja ja tietysti muiden ainesosien luontaiset sokerit.

Ainekset
- 5 dl Paulúns Mustikka- ja vaniljamysliä
- 1,5 dl kiehuvaa vettä
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl chiansiemeniä
- 1/2 tl jodioitua suolaa
- 1 dl saksanpähkinöitä rouhittuna
- 1/2 dl kuivattuja karpaloita pienittynä
- 1/2 dl kookosöljyä
Valmistusohje
- Laita kookosöljypurkki lämpimään vesihauteeseen, jolloin rasva muuttuu juoksevammaksi.
- Mittaa aineet kulhoon ja sekoita.
- Muotoile joko valmiita parin sentin korkuisia patukoita tai levitä seos yhtenäisenä uunivuokaan.
- Paista 170 C noin 20-25 min. Anna jäähtyä vähintään parin tunnin ajan.
- Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja kääri vaikka folioon mukaan otettavaksi!