Harissalla maustettu uunibroileri ja porkkanadippiä
1 h
2:lle
6

Ainekset
- 1/2 ps Paulúns SuperRiisiä
- PORKKANADIPPI
- 3 - 4 keitettyä porkkanaa viipaleina
- 1 rkl öljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl kurkumaa
- 1 - 2 dl maustamatonta jogurttia
- suolaa
- tuoretta chiliä oman maun mukaan
- UUNIBROILERI
- 300 g broilerin rintafileetä
- 2 rkl öljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 rkl soijaa
- 1/2-1 rkl harissatahnaa
Valmistusohje
PORKKANADIPPI
- Mausta keitetyt porkkanaviipaleet öljyllä, valkosipulimurskalla, juustokuminalla, kurkumalla, suolalla ja chilillä. Paahda uunissa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä, sekoita keskenään ja lisää joukkoon jogurtti. Tarkista maku.
UUNIBROILERI
- Mausta broileri ja paista uunissa 200 C kunnes liha on kypsää.
- Keitä Paulúns SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile broilerin sekä porkkanadipin kera.