JAA KISA KAVEREILLE

voita vuoden yogaia-nettijoogajäsenyys ja macBook Air -läppäri.

Palkinnon arvo yhteensä n. 1500 €

Kotijooga ja hyvä ruoka:
superhelppoa voida hyvin.

Hyvä olo syntyy pienistä hyvistä valinnoista. Kun syöt joka päivä pikkuisen paremmin ja liikut lempeästi, teet hyvää itsellesi.

Paulúns-supermyslit, granolat ja supernäkkärit sisältävät kehoasi helliviä kuitupitoisia viljoja, rapeita siemeniä ja pähkinöitä sekä luontaisesti makeita hedelmiä ja marjoja, mutta ei lainkaan lisättyä sokeria.

Hyvän Paulúns-ruokahetken antamalla energialla voit kokeilla joogaa, pilatesta tai vaikka syvävenyttelyä juuri siellä, missä olet: avaa läppärisi ja etsi yogaia.fi. Nyt Paulúns arpoo ystäviensä kesken uuden upean MacBook Air -läppärin ja vuoden Yogaia-jäsenyyden!

Osallistu arvontaan täyttämällä lomake.

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe

Kentistä löytyi puutteellisia tai virheellisiä tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Kilpailun säännöt tulee hyväksyä, jotta kilpailuun voi osallistua

KIITOS, LOMAKKEESI TULI PERILLE.

Onnea arvontaan!
 

PAULÚNS -KISAN 2017 SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Paulúns –kampanjan arvonnan järjestäjä on Orkla Suomi Oy, Rydöntie 14b, 20361 TURKU.

2. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.8.– 30.9.2017. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt omalla nimellään. Alle 15-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

4. Osallistuminen arvontaan

Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontakupongin verkko-osoitteessa www.pauluns.fi ja lähettämällä sen ennen kisan päättymistä. Kukin osallistuja voi täyttää ainoastaan yhden arvontakupongin.

5. Kilpailun palkinnot

Kilpailussa arvotaan yhteensä 3 palkintoa:

Pääpalkinto on kannettava MacBook Air -tietokone ja vuoden jäsenyys Yogaia-verkkopalveluun, yhteisarvoltaan noin 1500 euroa. Lisäksi arvotaan kaksi vuoden mittaista Yogaia-verkkopalvelujäsenyyttä, joiden arvo on 119,88 euroa/kpl.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, siirtää tai luovuttaa eteenpäin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon.

6. Voitoista ilmoittaminen ja voittajien julkaiseminen

Arvonnat suoritetaan 2.10.2017. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Pääpalkinto toimitetaan voittajalle postitse ja Yogaia-jäsenyyteen oikeuttavat koodit sähköpostitse.

Mikäli arvonnan voittajia ei tavoiteta neljän (4) viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvonnan voittajan oikeus palkintoon menetetään ja Orkla Suomi Oy:llä on oikeus arpoa palkinto uudestaan ja toimittaa palkinto toiselle voittajalle.

Osallistumalla arvontaan osanottaja antaa suostumuksensa nimensä mahdolliseen julkaisemiseen. Paulúns varaa oikeuden julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat verkkosivuillaan.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Arpajaisvero

Orkla Suomi Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

9. Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

10. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuva suostuu, että hänen henkilötietonsa tallennetaan ja niitä käsitellään rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Rekisterinpitäjänä toimiva Orkla Suomi Oy noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia (523/1999) sekä muita sovellettavia, Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Palkinnot

Pääpalkinto: MacBook Air + vuoden Yogaia-nettijoogajäsenyys

Ohut, kevyt ja legendaarisen tehokas MacBook Air jaksaa toimia yhdellä latauksella jopa 12 tuntia. Tyylikkäästi muotoiltu kuori kätkee tekniikkaa, joka mahdollistaa langattomasti ultranopean verkon selaamisen, kuvien muokkaamisen ja muut tekemiset – vaikkapa joogatunnin seuraamisen.

Yogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka laajassa valikoimissa on jooga-, pilates-, venyttely- ja kahvakuulatunteja. Voit liikkua juuri silloin kun sinulle sopii, missä ikinä oletkin. Yogaian jäsenenä saat rajattoman käyttöoikeuden sekä livetunteihin että tallenteisiin. Voit osallistua tunneille selaimella tai lataamalla Yogaian sovelluksen esimerkiksi uuteen MacBook Air -läppäriisi.

Palkinnon arvo on yhteensä n. 1500 €

Muut palkinnot: 2 kpl vuoden Yogaia-nettijoogajäsenyyksiä

Yogaia ja Paulúns tuovat joogastudion voittajan kotiin myös älypuhelimen tai nykyisen läppärin välityksellä: arvomme myös vuoden Yogaia-jäsenyyksiä. Yogaia tarjoaa paljon erityylisiä jooga-, mindfulness- ja kehonhuoltotunteja eri tasoisille liikkujille aloittelijoista edistyneisiin, tallenteina ja livetunteina. Voit halutessasi saada myös henkilökohtaista palautetta ohjaajalta webbikameran välityksellä.

Yhden palkinnon arvo on 119,88 €

ONNEA VOITTAJILLE!

Tälle sivulle ilmestyvät arvonnassa voittaneiden nimet. Nyt jännätään lokakuun alkuun!


MacBook Air -läppärin ja vuoden Yogaia-jäsenyyden voitti

Etu Sukunimi, Kaupunki

Kolmen (?) kuukauden Yogaia-jäsenyyden voittivat

Etu Sukunimi, Kaupunki

Etu Sukunimi, Kaupunki